team

 

 


Hallo iedereen, mijn naam is Bassie.
Ik ben vader van 2 kinderen en heb 4 bonuskinderen waarbij dan ook nog gezellig 4 bonus kleinkinderen.
Muziek is mijn leven en ik wilde al jaren een eigen station beginnen en kijk hier is hij.
Draai van alles Nederlands, Engels, Frans, Duits enz…

 


Mijn naam is Dj Cor.

Muziek draaien is mijn passie. Ik hou van veel soorten muziek: van oud tot nieuw, Engels, Nederlands, Duits. Ik zou zeggen, veel luister plezier en vraag gerust uw verzoekje aan. U vraagt wij draaien.

 

Hallo allemaal

Mijn naam is Karin
en heb 2 kids

Draai sinds 10 jaar via internet en geniet er van om te doen.
Hou van veel soorten muziek en dat maakt het mooi en gezellig.
Van nederlands,duits en engels van toen tot nu.

 


Hallo, mijn naam is DJ-Magnum woonachtig in Nijmegen samen met mijn 3 katten Misty, Banshee en Lucifer. Ik heb een brede muziek smaak zoals vele DJ/Ladies hier. Maar waar mijn muzieksmaak naar uitgaat is toch wel Top 40, Dance, Country en bepaalde Nederlandstalige muziek zoals bijvoorbeeld: Doe Maar, Blof, Rowwen Hèze en Frank Boeijen om er maar een paar te noemen.
Ben je benieuwd geworden?
Dan zou ik zeggen,… kom eens luisteren naar een van mijn uitzendingen. Heel veel luisterplezier en vraag gerust eens een nummer aan.
Nu vragen jullie je misschien nog af hoe ik aan mijn DJ naam ben gekomen? Nou dat zal ik jullie vertellen. In de jaren 80 ging ik regelmatig stappen in Nijmegen.Daar kreeg ik in een café genaamd “De Pet” deze bijnaam. Ik vertelde hen daar dat ik deze naam ook op de 27MC (bakkie) gebruikte en zo is de bijnaam geboren.

 


Mijn naam is Linda of te wel Buufje. Die bijnaam heb ik gekregen omdat ik op chat kwam als buurvrouw van een luisteraar. Ik verzorg de fb pagina en doe de promotie voor radio de muziekster. Hou van up-tempo muziek en zoals ik dat zelf altijd noem, een bak herrie. Probeer voor ieder wat wils te draaien maar vraag lekker uw plaatje aan ik draai ze met alle plezier voor u weg. Als u zich verveeld kunt u natuurlijk altijd een babbeltje komen maken bij ons in de chat

 


Welkom bij www.radiodemuziekster.nl
Ik ben DJ Wendy.

Heb 4 kinderen en 2 bonus kids. Heb ook 4 kleinkinderen. Ik hou van gezelligheid. Mijn muziek zal vast even verbazing oproepen want ik ben een echte rock-chick. En hier kunnen de DJ’s zichzelf zijn en dus draai ik echt wel een lekker rock nummertje weg. Maar ook voor een nieuw Nederlandstalig nummer ben ik wel te vinden.
Vraag gerust een plaatje aan u vraagt, wij draaien het met plezier.

 


Hoi, mijn naam is Stefan (beter bekend als Dj Stevie Wonder).

Ik ben inval dj voor radio de muziekster. Hou van gezelligheid en muziek, daar ben ik mijn hele leven al op verschillende manieren mee bezig. Mijn muzieksmaak is breed, heel breed. Luister en chat gezellig mee als ik te horen ben op, Radio de Muziekster. Want gezelligheid kent geen tijd.

 


Ik ben Hennie,.

Mijn grootste hobby’s zijn computers en muziek. Ik hou veel van mijn vriendin Lara en mijn katten, moppie, puck en vooral binky. Na 10 jaar niet meer gedraaid te hebben, heb ik mijn hobby weer opgepakt en draai ik weer lekker plaatjes.

 


Hallo allemaal mijn naam is Diny Teeuwisse.

Samen met mijn vriend Bigfoot heb ik al meerdere keren gedraaid met heel veel plezier, een echte hobby, ik zit dus echt in de startblokken om mijn programma’s weg te draaien op maandag van 14.00 u tot 17.00 u en donderdag van 10.00 u tot 13.00 u. Ik draai voor jullie lady Diny’s muziekcarrousel.
Ik heb er zin in en hoop op een goede samenwerking.
Gr. Diny.

 

 


Hallo, ik ben Cornelis Moget, ik ben 66 jaar en muziek is mijn leven. Ik draai al zo’n 33 jaar internet radio hoofdzakelijk Engels omdat daar een heerlijke beat in zit. Dus daarom draai ik heel weinig Nederlands. Spaans, Italiaans, Frans en Duits klinkt ook lekker in de oren dus als jullie verzoekjes aan willen vragen graag in deze talen. Verder heel veel luister plezier, ik ga de zondagavond voor jullie verzorgen. Heel veel groetjes Dj Bigfoot.

 


Hallo dj’s, lady’s en luisteraars van Radio De Muziekster. Ik ben Frans en draai onder de naam Zeester. Ben elke zondagmiddag te horen van 12:00 u tot 19:00 u. Mijn keuze is breed. Als het maar goed klinkt. Ik ben getrouwd met Christina en heb een 1 dochter Desteney. Ik zou zeggen heel veel luisterplezier. En vraag uw verzoekje gerust aan.

 


Hallo, mijn naam is DJCindy.

Ik draai op dinsdag leuke plaatjes voor u. Ik hou veel van mijn vriend Hennie en onze katten Moppie, Binky en Puck. Luister gezellig mee!

 


I grew up listening to the pirate radio stations such as Radio Caroline and Radio London . I always wanted to be a DJ and now thanks to the internet i finally got my chance . My favourite decades are the 50s 60s and 70s My favourite singers are Neil Diamond ,Neil Sedaka ,Harry Nilsson and Tina Turner and i love Motown and soul . I look forward to entertaining you on Saturday afternoons with lots of great golden oldies

 

 

 

hallo ik ben smurfin.

Woon samen met grote smurf wij hebben 3 kinderen shirley kim en anthony en hebben 4 hondjes en drie papegaaitjes

ik woon in steenwijk ik ben blij dit team te kunnen versterken en blij dat ik mijn hobby als dj hier kan uitvoeren bij deze geweldige zender groetjes dj lady smurfin

 


Hallo, ik ben dj Grote Smurf of wel Danny.

Ik woon samen met dj Smurfin. Ik ben truckchauffeur. Daardoor ben ik vaak van huis. Wij hebben 4 honden, 3 papegaaien en de kinderen van Smurfin. Die zie ik als mijn kinderen en wil met heel veel plezier mijn hobby hier uitvoeren bij deze super zender

 


Ik ben een zotte Belg die in Nederland (Berghem) woont.
Mijn programma is, klinkt het niet, dan botst het.
Draaien is mijn lust en me leven. Ik hou van verschillende genres muziek.
En hou ervan me luisteraars te entertainen.

 

 

Ik ben al 50 jaar als dj bezig, heb gedraaid in verschillende cafe’s vanaf mijn jeugd als 16j jarige, daarna naar een lokaal radiostation, eerst Omroep Kontakt, daarna Omroep Peelrand, daar heb ik 25 jaar gedraaid, nu ben ik een dj op zoek naar één ander radiostation, volgens mij heb ik dat gevonden bij  radio de muziekster – niet de grootste wel de gezelligste (radiomuziekster.nl)