Team

bassie

Hallo iedereen, mijn naam is Bassie en ben 43 jaar oud.

Ik ben vader van 2 kinderen en heb 4 bonus kinderen waar bij dan ook nog gezellig 4 bonus kleinkinderen.

Muziek is mijn leven  en wilde al jaren een eigen station beginnen en kijk hier is hij. 

Draai van alles Nederlands, Engels, Frans, Duits enz…

eigenaar en dj

cor

Mijn naam is Dj Cor 60 jaar. Muziek draaien is mij passie. Ik hou van veel soorten muziek van oud tot nieuw,  Engels, Nederlands, Duits. Ik zou zeggen veel luister plezier en vraag gerust uw verzoekje aan. U vraagt wij draaien. 

dj en mede eigenaar

magnum

Hallo mijn  naam is DJ-Magnum woonachtig in Nijmegen samen  met mijn 3 Katten  Misty, Banshee en Lucifer. Ik heb een brede muziek  smaak zoals vele DJ/Ladies hier. Maar waar mijn muzieksmaak naar uitgaat is toch wel Top 40, Dance, Country en bepaalde Nederlandstalige muziek zoals bijvoorbeeld: Doe Maar, Blof, Rowwen Hèze en Frank Boeijen om er maar een paar te noemen.

Ben je  benieuwd geworden?

Dan zou ik zeggen,… kom eens luisteren naar één van mijn uitzendingen. Heel veel luisterplezier en vraag gerust eens een nummer aan.

Nu vragen jullie je  misschien nog af hoe ik  aan mijn DJ naam  ben gekomen? Nou dat zal ik jullie vertellen. In de jaren 80 ging ik regelmatig stappen in Nijmegen.Daar kreeg ik  in een café genaamd “De Pet” deze  bijnaam. Ik vertelde hen daar dat ik deze naam ook op de 27MC (bakkie) gebruikte en zo is de bijnaam geboren.


dj en mede eigenaar

buufje

Mijn naam is Linda of te wel Buufje. Die bijnaam heb ik gekregen omdat ik op chat kwam als buurvrouw van een luisteraar. Ik verzorg de fb pagina en doe de promotie voor radiodemuziekster. Hou van up-tempo muziek en zoals ik dat zelf altijd noem een bak herrie. Probeer voor ieder wat wils te draaien maar vraag lekker uw plaatje aan ik draai ze met alle plezier voor u weg. Als u zich verveeld kunt u natuurlijk altijd een babbeltje komen maken bij ons in de chat

lady en promotie

wendy

Welkom bij www.radiodemuziekster.nl

Ik ben DJ Wendy. Heb 4 kinderen en 2 bonus kids. Heb ook 4 kleinkinderen. Ik hou van gezelligheid. Mijn muziek zal vast even verbazing oproepen want ik ben een echte rock-chick. En hier kunnen de DJ’s zichzelf zijn en dus draai ik echt wel een lekker rock nummertje weg. Maar ook voor een nieuw Nederlandstaligenummer ben ik wel te vinden.

Vraag gerust een plaatje aan u vraagt wij draaien het met plezier.

lady wendy
lady

karin

Hallo allemaal.

Mijn naam is Karin. Ik ben 50 jaar en heb 2 kids. Draai sinds 8 jaar via internet en geniet er van om te doen. Hou van veel soorten muziek en dat maakt het mooi en gezellig. Van Nederlands, Duits en Engels van toen tot nu.

lady

lèon

Hallo mijn naam is Léon ben vader van 2 meiden, 1 van bijna 31 en 1 van bijna 34. Zelf ben ik bijna 57 jaar oud en heb zo mijn hebbelijkheden. Na een tijd weinig tot niks te hebben kunnen doen kijk ik weer uit naar de komende tijd en plezier te brengen met de nummers die ik voor ga jullie draaien en dit met veel plezier en genot

dj

simon

Hallo mijn naam is Simon.

Ben 52 jaar oud en woon zelfstandig onder begeleiding.

Kom vaak bij Léon en ga ook bij hem draaien met veel plezier.

Wij wonen nog geen 300 mtr van elkaar en wij doen ook vaak dingen samen.

Ik hoop jullie het naar de zin te maken als ik draai.

dj

stevie wonder

Hoi mijn naam is Stefan ( beter bekend als Dj Stevie Wonder). Ik ben inval dj voor radiodemuziekster.nl. Hou van gezelligheid en muziek daar ben ik mijn hele leven al op verschillende manieren mee bezig. Mijn muzieksmaak is breed, heel breed. Luister en chat gezellig mee als ik te horen ben op radiodemuziekster.nl. Want gezelligheid kent geen tijd.inval / dj

Drew

I Drew up listening to the pirate radio stations such as Radio Caroline and Radio London. I always wanted to be a DJ and now thanks to the internet i finally got my chance . My favourite decades are the 50s, 60s and 70s. My favourite singers are Neil Diamond, Neil Sedaka, Harry Nilsson and Tina Turner and i love Motown and soul. I look forward to entertaining you on Saturday afternoons with lots of great golden oldies.

dj uit engeland (engels talig)

hennie

Ik ben Hennie, mij grootste hobby’s zijn computers en muziek. IK hou veel van mij vriendin lara en mIJ katten moppie, puck en vooral binky. Na 10 jaar niet meer gedraait te hebben, heb ik mijn hobby weer opgepakt en nu weer lekker plaatjes draaien.

dj

diny

Hallo allemaal mijn naam is Diny Teeuwisse, 64 jaar jong samen met mijn vriend Digfoot heb ik al meerdere keren gedraaid met heel veel plezier, een echte hobby, ik zit dus echt in de start blokken om mijn progamma’s weg te draaien op maandag van 14.00 u tot 17:00 u en donderdag van 10:00 u tot 14:00 u. Ik draai voor jullie lady Diny’s muziekcarrousel.

Ik heb er zin in en hoop op een goede samenwerking gr Diny.

lady

bifoot

Hallo ik ben Cornelis Moget, ik ben 66 jaar en muziek is mijn leven. Ik draai al zo’n 33 jaar internet radio hoofdzakelijk Engels omdat daar een heerlijke beat in zit. Dus daarom draai ik heel weinig Nederlands. Spaans, Italiaans, Frans en Duits klinkt ook lekker in de oren dus als jullie verzoekjes aan willen vragen graag in deze talen. Verder heel veel luister plezier, ik ga de zondagavond voor jullie verzorgen. Heel veel groetjes Dj Bigfoot.

dj

zeester

Hallo dj’s, lady’s en de luisteraars van Radio De Muziekster. Ik ben Frans en draai onder de naam Zeester. Ben elke zondagmiddag te horen van 12:00 u tot 19:00 u. Mijn keuze is breed. Als het maar goed klinkt. Ik ben getrouwd met Christina en heb een 1 dochter Desteney. Ik zal zeggen heel veel luisterplezier. En vraag uw verzoekje gerust aan.

dj

Henry

Hoi Hoi , mijn naam is Henry ben inmiddels 71 jaar jong.

Vanuit een groot hobby,  te weten dansles nemen en daarna dansles geven

ben ik met mijn muziek op een internetradio terecht gekomen , samen met dj Hennie

Draai goud van oud en ook wel nieuwe muziek echter geen hardcore enz en in alle talen .

henry

dj

Nijntje

Hallo mijn naam is DJ Nijntje, ik draai op dinsdag leuke plaatjes voor u. ik hou veel van me vriend hennie en onze katten Moppie,Binky en Puck. Luister gezellig mee!

lady

John

Hallo iedereen, mijn is John en ik woon in Westervoort.

Ik ben altijd al verzot geweest op muziek.

Ben begonnen met draaien in disco`s enz. .

Ben meer van de nederlandse muziek, draai ook alle andere talen

Het gaat mij vooral om de gezelligheid

dj

Herman

Mijn naam is Herman en zit al een behoorlijke tijd in de muziek. Mijn voorkeur is Southern Style Blues, Rock en Country, een heerlijke Up Tempo. Maar ook Oldies en Jukebox Hits is heerlijk om te doen. Ik zeg luister gezellig mee naar 1 van mijn programma’s op de Donderdag Avond

dj